#BUinactionMKD

Be active. Be feminine. B.U.

Секоја млада девојка во акција внесува дел од својата женственост! Која е твојата? Фотографирај се на свој начин, во акција и прикачи ја твојата фотографија на Instagram so хаштаг #BUinactionMKD – со тоа стануваш дел од #BU #InAction кампањата и можеш да освоиш вредни награди!

ИНСПИРИРАЈ СЕ

Покажи повеќе